pursaklar gundem Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Sizde kendinizin bilmiş olduğu kapalı mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Ankara, Pursaklar kanunlar sonuçları 2024 senesinde da tıpkı özge yıllardaki seçimlerde olduğu gibi oy tesviye maslahatleminin sona ermesiyle yan yana heyecanla takip diliyor. Sandıkların kapanması ve oy sayımının başlamasıyla omuz omuza şekillenen sonuç tablosu Erdemli Intihap Yerleşmiş YSK'nın yapıt yasağını kaldırmasının peşi sıra netleşmeye mebdeladı.

Yeni İnşaata Temellanan Arsalar dâhilin mükellefler, inşaata tevessül izinı veya mahalle muhtarlarından alacakları felaket alfabesı neticesinde arsaları üzerinde kâin yıprak binalarının yıkıntıı dokumalmaktadır.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal meclis toplantısı, şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin başkanlığında konstrüksiyonldı.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-film yıldızı hotel offers spacious rooms with interactive TV.

Autkapı Saika Beyazıt Eğitim bilimi Taharri Hastanesi olarak Pursaklar’da açtığımız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz birinci sınıf ve konforlu görev olacaktır.

Yeni satın hileınan gayrimenkullerle alakadar tarh ve tahakkuk teamüllemleri yapılmaktadır. Yeni emlak satan düz erkek tapu fotokopisi, hüviyet fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Taşınmazlar Vergisi servisimize başvurma ederek namına taşınmazlar numarası verilerek bildirme ikrar emeklemi mimarilmaktadır.

Ankara'da bir MHP'li henüz adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını yitirdi

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı mukabilya olan kanatlı efsanevi türlerini esirgeme altına aldıklarını belirten Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın terekeı olan Padişah Tavuğu ilkin olmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı muhalifya artan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde müdafaa şeşna aldık.

2023 Seneı Merkez ve Taşra Teşkilatında pursaklar belediyesi Çaldatmaıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel çekicilikına İlişgaraz Sözlü Test Duyurusu

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son zaman haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

2019 senesinde şehremaneti reisı seçilen Ayhan Yılmayan bir ay sonrasında istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

üste aldığınız görev sonrası umum organizasyon yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime berklabilirsiniz.

Report this wiki page